Helaas gaat de carnaval er dit jaar anders uitzien dan we gewend zijn. Geen optocht door ons mooie dorp en geen polonaise door ’t Stekske. Dit betreuren wij als vereniging enorm, maar de gezondheid gaat altijd voor.


Om de carnaval niet geheel stil voorbij te laten gaan, zijn er een aantal activiteiten gepland gedurende de carnaval.

Kleurwedstrijd

alle kinderen van de basisschool mogen een kleurplaat inkleuren en deze opsturen naar de vereniging, dit kan via het e-mailadres leppenbemmel@hotmail.com. De kleurplaat staat hieronder aan dit bericht. Alle foto’s zullen op facebook worden geplaatst. Op de maandag van de carnaval zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Ziekenbezoek

Het ziekenbezoek kan helaas niet plaats vinden dit jaar. In plaats daarvan zal er een attentie voor de ouderen verzorgd worden. We streven er naar om iedereen te bereiken, echter kan het zijn dat we iemand vergeten. Daarom vragen we aan jullie om mee te denken. Ken of ben je een echte Snewbult van 70+ die een steuntje in de rug kan gebruiken, geef diegene dat op via ons emailadres (leppenbemmel@hotmail.com), dan zorgen wij dat er (corona-proof) een attentie wordt geregeld.

Vlag

Daarnaast willen wij jullie vragen om allen de vlag uit te hangen van de vereniging. Van vrijdag 12 februari t/m woensdag 17 februari om wat kleur aan Stevensbeek te geven!

Hopelijk zien we iedereen weer snel en kunnen we weer hossend ’t Stekske in!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *